tally.jpg

Waarom bijverdienen met
LR Health & Beauty

Je wordt door ons opgeleid, ingewijd in de wereld van LR Health and Beauty en begeleid tot je je doelen hebt bereikt.

Er zijn veel manieren om LR partner te worden. Ik hecht er echter veel belang aan voor jou de financieel voordeligste manier te vinden om zo doeltreffend mogelijk te kunnen werken.

Geef je er de voorkeur aan om online of offline te werken? Misschien ga je wel voor een combinatie van beide. Wij stomen jou klaar om met de nodige kennis van zaken geld te gaan verdienen.

LR Gezondheid & Schoonheidsproducten


Als je streeft naar MEER, dan ben je als verkooppartner bij LR Health & Beauty op de juiste plaats. Bij ons word JIJ met hoofdletters geschreven om MEER uit je te halen, om MEER uit je leven te halen.
 

Bij LR Health and Beauty heb je de mogelijkheid om met een breed assortiment van hoogwaardige producten op het gebied van gezondheid, voeding, schoonheid en verzorging te werken en deze zelf tegen gunstige prijzen te gebruiken.
 

Als partner van LR zal je geweldige mensen ontmoeten, want samen zijn we een team. Mensen en hun behoeften zijn onze prioriteit. Onze producten geven mensen die al jaren met ziekten of problemen kampen hun levenskwaliteit terug en laten deze mensen weer kracht voor hun leven vinden.


Wat moet je doen?

Vertel mensen gewoon over onze producten en onze geweldige zakelijke mogelijkheden. Maak mensen enthousiast over onze fantastische producten die geen loze beloften doen, maar precies doen wat ze moeten doen. Bij ons kan je niet alleen een extra inkomen opbouwen, maar word je ook betaald met vele andere bonussen.

In het Fast Track Programma kan je tot 250€, 500€ of 1000€ passief inkomen plus omgezette handelsmarge veiligstellen en kan je  een Volkswagen, Mercedes of Audi als bedrijfsauto kiezen.

Met ons en de juiste strategieën en tactieken binnen handbereik, zal je  gegarandeerd succes boeken.
 

Dus als je wil streven naar MEER, neem dan contact op en we maken een afspraak. We gaan uitvoerig in op jouw doelen en wensen en maken duidelijk hoe we je leven zo snel mogelijk naar een ander niveau kunnen tillen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

 

Neem contact op