tally.jpg

Word VIP Klant

Er zijn veel manieren om LR partner te worden.

Als VIP klant krijg je minimum 30 % op al je toekomstige aankopen.
Als verkooppartner heb je de mogelijkheid tot het uitbouwen van een bijberoep tot een volwaardig inkomen en zelfs meer.

LR verkooppartner van Gezondheid & Schoonheidsproducten


Als je streeft naar MEER, dan ben je als verkooppartner bij LR Health & Beauty op de juiste plaats. Bij ons word JIJ met hoofdletters geschreven om MEER uit je te halen, om MEER uit je leven te halen.
 

Bij LR Health and Beauty heb je de mogelijkheid om met een breed assortiment van hoogwaardige producten op het gebied van gezondheid, voeding, schoonheid en verzorging te werken en deze zelf tegen gunstige prijzen te gebruiken.
 

Als partner van LR zal je geweldige mensen ontmoeten, want samen zijn we een team. Mensen en hun behoeften zijn onze prioriteit. Onze producten geven mensen die al jaren met ziekten of problemen kampen hun levenskwaliteit terug en laten deze mensen weer kracht voor hun leven vinden.

Verkoopspartner worden

Het opstartpakket  om te starten met het opbouwen van een inkomen bestaat uit:
 

  • Een gepersonaliseerde website + webshop

  • Uitgebreide ondersteuning met toegang tot verschillende Facebook groepen specifiek gericht naar verkoop, klanten, team opbouw,...

  • Persoonlijke coaching

  • Gedetailleerde informatie over elk product via het product handboek en vele documenten/flyers en andere info in het downloadcenter

  • 180 euro aan producten (vrije keuze), de ideale manier om zelf met de producten kennis te maken en/of  je omgeving te informeren.

  • Waardebon van € 25 bij een volgende bestelling van producten (mits deelname aan een online startermeeting)

Na aankoop van het opstartpakket zijn er geen verdere financiële of andere eisen/verplichtingen, iedereen bouwt en werkt op zijn eigen manier aan het bouwen van zijn inkomen.
 

Wat ga je verdienen?

40 % op elke aankoop plus

3-21 % op je totale omzet (hoe hoger je omzet, hoe  hoger je extra percentage)

Maak partners aan (door het verkopen van startpakketten) en ga ook verdienen op je partners maar ook op de partners van je partners. Door  het goed coachen van je team kunnen je verdiensten zo ontzettend hoog oplopen.

Het volledige startpakket om verkooppartner te worden bedraag 209 euro.


Wat moet je doen?

Vertel mensen gewoon over onze producten en onze geweldige zakelijke mogelijkheden. Maak mensen enthousiast over onze fantastische producten die geen loze beloften doen, maar precies doen wat ze moeten doen. Bij ons kan je niet alleen een extra inkomen opbouwen, maar word je ook betaald met vele andere bonussen.
 

Dus als je wil streven naar MEER, neem dan CONTACT op en we maken een afspraak. We gaan uitvoerig in op jouw doelen en wensen en maken duidelijk hoe we je leven zo snel mogelijk naar een ander niveau kunnen tillen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.