Zoeken
  • Admin1

Netwerk marketing, de 3 belangrijkste mythes.

Bijgewerkt op: 1 feb.


Wanneer je voor het eerst kennis maakt met een Multilevel netwerk marketing bedrijf, zoals LR Health & Beauty, is het eerste wat je aandacht trekt de productlijn. Persoonlijk kennis maken met deze producten door ze te gaan gebruiken in je eigen dagelijkse leven is zeker een goed begin om vertrouwt te raken met het bedrijf en om jezelf te overtuigen van de kwaliteit van de producten. Ben je overtuigt van de kracht van de producten en ga je de producten aanbevelen bij andere mensen krijg je over je verkopen een héél mooie winstmarge + nog eens een extra bonus over je omzet.


Wil je echter 'echt' geld gaan verdienen, en bv een echte thuis business opzetten die je toelaat je huidige job in loondienst op te zeggen, moet je dat stapje verder gaan en starten met het opzetten van je eigen team en dan komen we terecht bij wat bekend staat als Multilevel Netwerk Marketing.Inleiding netwerk marketing


Helaas worden veel mensen verkeerd voorgelicht en misleid door de vele beloften van de netwerk marketing industrie. Overal waar je kijkt, beloven mensen onmiddellijke levens veranderende resultaten in je inkomen. Mensen vertellen je dat ze duizenden en zelfs miljoenen verdienen in de netwerk marketing industrie.


Zo'n vijftal jaren geleden maakte ik kennis met LR Health & Beauty en bemerkte al snel dat het veel minder eenvoudig is dan wat wordt beweerd door de experts in de organisatie en besloot te achterhalen waar de waarheid zit. Waarom hebben sommige succes en lukt het zovelen niet?


Nu, laat me je een zeer pijnlijke vraag stellen. Wat is je niveau van succes in netwerk marketing? Ben je één van de succesverhalen of één van de mislukkelingen?


In dit artikel, ga ik drie mythen ontmaskeren waarmee de meeste mensen in de netwerk marketing industrie je dagelijks misleiden. Tussen haakjes, deze mensen hebben het meestal nooit echt gemaakt in netwerkmarketing zoals ze beweren.

Om succes te hebben met netwerk marketing dien je gebruik te maken van de koude markt, de warme markt (on- en/of offline) en dien je je te verdiepen in de industrie.


Velen willen verdienen met de netwerk marketing industrie want er wordt beweerd dat er geen plafond is aan je inkomen met Multilevel Netwerk Marketing. Bovendien wordt er beweerd dat wanneer je een geweldige groei binnen je bedrijf creëert, je bedrijf verder doorgroeit met of zonder jou. Het klinkt geweldig, toch?


Hier is de uitdaging, velen van jullie worden gecoacht door mensen die theoretisch alleen maar schrijven of lesgeven over de industrie. Met andere woorden, ze hebben nog NOOIT hun eigen MLM zaak opgebouwd. Velen zijn afhankelijk van deze zogenaamde experts die NOOIT een MLM zaak hebben opgebouwd! Waarom zou je advies willen aannemen van iemand die nog NOOIT heeft gedaan wat jij wilt doen?


Velen van jullie zien Netwerk Marketing als het doel en niet als een middel. Het is gewoon een zakelijk middel om financieel vrij te worden. Helaas, de meesten van jullie worden gelokt door de snelle-fix, wonder producerende programma's.

De waarheid is dat velen er nooit in slagen om een bedrijf op te bouwen met een inkomen van vijfduizend euro per maand en meer.


Hoe kan iemand die nog nooit een groep heeft opgebouwd een expert zijn en/of iemand leren hoe ze succesvol kunnen zijn in netwerk marketing? Dat kunnen ze niet! Niemand kan de principes van Multilevel Netwerk Marketing aan anderen leren als ze de principes niet kennen en nooit een organisatie hebben opgebouwd.


Dat is de belangrijkste reden dat ik dit artikel schrijf om de 3 MLM mythes van de industrie van Netwerk Marketing aan de kaak te stellen.


Mythe #1: Je moet een product expert zijn


De waarheid is dat je nooit een inkomen met Multilevel Netwerk Marketing zal opbouwen door een product expert te zijn. Laten we deze mythe veranderen in een feit. Dit hele "Oh, ik moet elk ingrediënt in het product en zijn doel kennen" theorie is totaal onwaar. Het echte product van Netwerk Marketing is financiële vrijheid.

Als je zegt, "Maar Ellen, ik heb de beste verzorgingsproducten in de wereld en ik moet elk ingrediënt kennen." Laat me je dan nu wakker schudden. Er zijn miljoenen mensen in de wereld die denken dat zij ook het beste verzorgingsproduct ter wereld hebben en weten hier dan ook vaak alle ins en outs van. Begrijp me niet verkeerd, veel bedrijven, waaronder ook LR Health & Beauty, hebben fenomenale producten, maar je productkennis zal je niet in staat stellen om een organisatie op te bouwen dat je van een mooi inkomen gaat voorzien.


De netwerk marketing, home-based business kans is het product dat je financieel vrij moet gaan maken. Als een netwerk marketing ondernemer, ben je niet echt bezig met het vermarkten van je productlijn, of het nu gezondheidsproducten, interlokale diensten, cosmetica enz. is.

Nee, het is het concept van de thuis-gebaseerde business om je doel te bereiken en/of extra inkomen te verdienen vanuit je huis. Het is het meest levensvatbare product dat er is voor iemand

om te gebruiken.


Wanneer je een product gebruikt, krijg je uiteindelijk het voordeel van dat product. Het voordeel van het gebruik van het product 'multilevel netwerk marketing' is om een thuisbusiness op te bouwen.


Binnen vijf minuten nadat je met een netwerk marketeer hebt gesproken, kan je zeggen of ze financiële vrijheid zullen verdienen of gewoon tijd en geld zullen verspillen in hun MLM business.


Hoe?


Ik maak deze ene opmerking: "Vertel me over uw bedrijf." Als ze beginnen met me te vertellen over hun producten, dan zullen ze uiteindelijk falen in het opbouwen van een Multilevel Netwerk Marketing bedrijf. De producten zijn niet de reden dat je streeft naar het opbouwen van een organisatie.

Velen van jullie verdienen geen inkomen ondanks dat ze twee tot vijf jaar in de business zitten.

Waarom? Ze blijven zich richten op het product/productlijn van het bedrijf. Het echte product is de inkomstenstroom die wordt ondersteund door een productlijn.


Zoals je weet, is netwerk marketing een distributiekanaal om een echte productlijn op de markt te brengen via onafhankelijke distributeurs. Je moet de zakelijke onderneming op de markt brengen, niet de verbruikbare productlijn.


Dus, hoe voorkom je dat je op deze mythe vertrouwt? Je wilt echt het idee uit je hoofd wissen dat je een "product expert" bent. Word in plaats daarvan een expert in de industrie van netwerk marketing en leer te begrijpen waarom mensen zichzelf en hun families in deze industrie moeten betrekken. Als je doorgaat met een product pusher te zijn, dan verspil je je tijd met het opbouwen van je bedrijf.

Aan de andere kant, als je een expert wordt op het gebied van netwerk marketing, dan kan je een bedrijf opbouwen dat je in staat stelt om je doelen te bereiken en wensen te vervullen


Mythe #2 - Uw bedrijf zal vertragen na de eerste 90 dagen


Wat gebeurt er in de industrie. De eerste 90 dagen dat je je bedrijf aan het opbouwen bent, hamer je voortdurend op je downline om doelen te stellen, te rekruteren, gesprekken te voeren, enz., omdat je gefocust bent op het ontwikkelen van dat legendarische 90 dagen verhaal. In

werkelijkheid is het verhaal dat je echt wilt ontwikkelen en wilt delen een vijf jaar verhaal.


Als alle mensen die momenteel succesvol zijn in het netwerk marketing verhaal waren uitgegaan van hun succesniveau gebaseerd op de eerste 90 dagen, dan zouden velen extreem depressief zijn geweest.


Neem de beslissing om vijf jaar aan je zaak te bouwen en kijk nooit meer achterom. Dit is de instelling/mentaliteit die de meeste van de huidige leiders in de Multilevel Netwerk Marketing industrie tot hun succes hebben gebracht.


De eerste 90 dagen van het opbouwen van je bedrijf wil je leren van mentoren en jezelf omringen met kampioenen die anderen coachen, onderwijzen en trainen in de Multilevel Netwerk Marketing industrie.


Nadat ik deze informatie met je heb gedeeld, vraag ik je om eerlijk te zijn tegen jezelf. Na de eerste 90 dagen van het opbouwen van hun bedrijf gaan 95% van de mensen in een defensieve modus en beginnen producten te verkopen in plaats van de zakelijke onderneming te promoten. De reden hiervoor is dat je in de eerste 90 dagen door prospects te introduceren in de business nog geen echt succes hebt behaald.

Velen besluiten dan om gewoon producten te gaan promoten en dit doen ze vaak door mensen de producten te laten gebruiken. Dit werkt niet wanneer je een team wil opbouwen en een LUCRATIEF eigen bedrijf wil neerzetten.


Voor diegenen die dit artikel lezen en iemand persoonlijk zijn gaan coachen of je bent net in iemands downline gekomen, je hebt de verantwoordelijkheid om doelen te plannen en te stellen voor je organisatie en je teamgenoten voor vierentwintig tot zestig maanden.


In de eerste 90 dagen, moeten distributeurs een waanzinnige sprint maken om te leren en een expert te worden in de industrie van netwerkmarketing. Je hoeft de producten niet te leren , zoals ik al zei in Mythe 1.


Je eerste 90 dagen kunnen je helpen om in een later stadium je business te versnellen.

Je 90 dagen proces houdt in dat je je tijd plant, je overtuigingsniveau ontwikkelt, jezelf onderdompelt in persoonlijke zelfontplooiing en je een kampioensmentaliteit opbouwt.


Je moet beseffen dat je eerste 90 dagen heel belangrijk zijn en je gaat de zaken hierdoor niet langzamer maken. Je maakt het trager, vooral als je een upline bent voor andere distributeurs, door mensen te vertellen dat ze 90 dagen hebben om hun zaak op te bouwen en hun succesverhaal te ontwikkelen.


Ga de uitdaging aan en overtuig jezelf van het feit dat je je bedrijf versnelt en lanceert tijdens de eerste 90 dagen, maar je resultaten na de eerste 90 dagen geen peiler zijn voor het

succes dat u uiteindelijk zult bereiken. In de volgende twee tot vijf jaar die volgen, zal uw bedrijf groeien als je je eerste 90 dagen besteedde om een expert te worden op het gebied van netwerk marketing.


Wanneer je mensen gaat coachen, laat je ze focussen op het ontwikkelen van het plannen van hun tijd, het bevorderen van hun geloofsniveau en zich realiseren dat als ze hun bedrijf aan het opbouwen zijn op een parttime basis, ze volledig toegewijd moeten zijn, ten minste vierentwintig tot zestig maanden, om een bedrijf op te bouwen dat hun van een heel mooi inkomen kan gaan voorzien.


Zoveel mensen worden gebombardeerd door hun vrienden/familie die willen weten hoe ze het doen na hun vierde of vijfde maand en voelen zich vaak als mislukkelingen omdat ze

nog niet eens enkele honderden euro's per maand verdienen. Laat me de eerste zijn om je te vertellen ... Je bent en doet het geweldig! Je hebt jezelf gepositioneerd in een industrie en binnen een bedrijf dat je de mogelijkheid geeft om te profiteren van het bouwen van je eigen bedrijf vanuit je huis.


Feit is dat je bedrijf versnelt na 90 dagen, omdat je geloof en je mentaliteit verandert door je investering in een coach of een mentor.Netwerk Marketing. Is dat een te fors doel?


Als je beslist de uitdaging aan te gaan om een netwerk marketing business op te bouwen, neem dan vandaag nog de beslissing om de komende 90 dagen te gaan werken aan je mindset en het geloof in jezelf en de twijfels in jezelf te doorbreken.


Als je dit artikel nu leest, dan kun je dat lucratief bedrijf opbouwen waar je over droomt.


Hoe?

Schrijf het eerste ding op dat in je hoofd opkwam toen je Netwerk Marketing in overweging nam en je de kans kreeg om deel te nemen aan de industrie die uw leven zou kunnen veranderen.


Zag je een kans om je in staat te stellen om vrijheid te bereiken? Kwam het in je op dat je verdiepen in persoonlijke zelfontplooiing en de omgang met de juiste mensen wel eens belangrijk konden zijn?


De juiste mensen, de juiste overtuiging en de juiste structuur plus een doel voor vijf jaar is gelijk aan succes.


Nogmaals, wat ging er door je hoofd toen je voor het eerst werd geïntroduceerd in de industrie van netwerkmarketing?


Die paar zinnen die je hebt opgeschreven zullen de basis zijn voor je bedrijf in de komende twee tot vijf jaar en zullen de reden zijn dat je succes behaalt.


Onthoud dat in de eerste 90 dagen, je ervoor zorgt dat je business sneller gaat, je mindset zich ontwikkelt en je levensstijl verandert voor de toekomst gebaseerd op je twee tot vijf jaren plan. Baseer je succes niet op die eerste 90 dagen!


Mythe 3 - Mijn Upline is de beste in de wereld


Bij Multilevel Netwerk Marketing sluit jij je aan bij een team, de leider van dat team wordt verondersteld ermee voor te zorgen dat jij je dromen gaat leven, je recht op financiële vrijheid gaat verdienen. Bedoeling is dat je weet hoe het voelt om je eigen schema te bepalen, op te staan wanneer je wilt, tijd door te brengen met je familie en de mogelijkheid de wereld rond te reizen. Tenslotte is financiële vrijheid de belangrijkste reden waarom de meesten van ons betrokken raakten bij de netwerk marketing industrie.

Ik wil je toch vertellen dat je upline waarschijnlijk niet voor jou de beste ter wereld is.

Als je upline je vertelt om je zaak op een bepaalde manier op te bouwen en je hebt geen resultaten, dan moet je beseffen dat je eigenaar bent van je distributeurschap. Natuurlijk, je werd

ingeschreven door uw upline, en zij verdienen een percentage van uw inspanningen maar uw upline is niet de persoon die uw bedrijf moet leiden. Je bent een intelligente ondernemer en hebt het recht om de beslissing te nemen om zaken anders aan te pakken als het niet de resultaten oplevert die je wilt.

Als je niet minstens één persoon per week sponsort en als je rekening niet elke maand groeit, dan daag ik je uit om een beslissing te nemen over de acties die je elke dag neemt.


Wees eerlijk tegen jezelf! Ben je op weg om je doel te bereiken gebaseerd op basis van je dagelijkse actiestappen? Als je upline je een manier heeft geleerd om je bedrijf op te bouwen

die voor jou niet werkt, verander dan! Verander uw gewoonten. Het maakt niet uit op welke manier je tewerk gaat, maar waar het wel om draait zijn de uiteindelijke resultaten.


Ben je mensen aan het inschrijven? Ben je je organisatie aan het opbouwen? Ben je enthousiast en groeit je rekening?


Winston Churchill zei ooit:

"We leven van wat we krijgen, maar we leven door wat we geven."


Het medium van netwerk marketing waar je nu in zit heeft duizenden mensen succes voortgebracht, maar helaas ben jij waarschijnlijk nog niet één van hen.


Dat is waarom dit artikel zal resulteren in een radicale verandering in je mindset, omdat ik de 3 mythes blootleg, de 3 mythes die mensen ervan weerhouden hun doelen te bereiken.


Van deze drie mythen, is dit het meest delicate onderwerp om aan te pakken. Velen van jullie zijn zo gehecht aan het volgen van de uitgestippelde lijn van je upline dat je niet bereid bent om je vleugels uit te slaan en te vliegen. Er is niets mis met het volgen van je upline, als het voor jou werkt maar als je faalt is je relatie met je upline niet de juiste voor jou.


Je hoort velen zeggen, "mijn upline verdient 10'000 euro per maand."

Mijn antwoord aan hen is, "dat is uitstekend, maar wat verdien jij en ben je naar het volgende niveau aan het groeien?" Wat je upline deed om zo'n grote inkomensstroom te produceren

zal misschien niet hetzelfde werken voor jou.


Waarom niet? Je hebt misschien een andere persoonlijkheid dan je upline. Als dat zo is, dan zullen hun technieken niet dezelfde resultaten opleveren voor jou.


Een rollenspel is een interessante oefening, het geeft je inzicht in jezelf en helpt je zo om je manier van aanpak aan te passen om de juiste resultaten te bereiken, namelijk mensen inschrijven en je bedrijf laten groeien. Doe aan zelfreflextie, wat zijn de zaken die jij graag doet, waar jij goed in bent en ga die gebruiken in je business. Stippel een strategie uit en hou je hier de komende jaren aan vast.


De meeste uplines geven hun distributeurs een script en zeggen, "Dit is wat ik doe." Wel, jij bent je upline niet en je gewoon een script geven zal nooit werken.

Begrijp me niet verkeerd, het is geweldig voor jou om het succesverhaal van jouw upline te vertellen, maar verwacht niet hun verhaal te dupliceren en hun resultaten te produceren.


Soms is het nodig radicaal van richting te veranderen en te besluiten om actie te ondernemen en gewoontes te creëren die de resultaten zullen opleveren die jou in staat zullen stellen meer financiële vrijheid te bereiken via de industrie van netwerk marketing.

Je bent een intelligente ondernemer wanneer je je tijdig realiseert dat je niet de vruchten plukt van de voordelen van de netwerk marketing industrie.


Hier is een wake up call. Meer financiële vrijheid is ook voor jou beschikbaar via de industrie van Netwerk Marketing.


Het is een harde realiteit, maar veel van de uplines hebben zich niet naar de top gewerkt. Ze hebben nooit grote organisaties opgebouwd en hebben geen idee hoe ze anderen moeten opleiden om te slagen in de industrie.

Laat je upline je niet tegenhouden om vooruit te komen. Ik weet dat je denkt dat je upline niets anders doet dan proberen je te helpen, maar veel van wat je upline je leert is niet van toepassing op jou.


Je wilt succes en je bent bereid om de prijs te betalen om naar het volgende niveau te gaan. Voel en weet waar je naartoe wilt in het leven. Waarom zou je je succes en je toekomst inruilen voor een systeem dat je upline je aanleert dat voor jou niet werkt?


Waarom zou je je toekomst opofferen? Waarom de financiële vrijheid van je familie opofferen?

De meeste uplines zijn geweldig, ze willen echt dat jij gaat groeien en resultaten oplevert. Hun rekeningen gaan dan tenslotte ook omhoog! Alleen werkt voor jou meestal niet wat voor je upline werkt.


Als je niet bereid bent om het proces te veranderen hoe je mensen werft en in dienst neemt, dan zal de rekening van je upline niet groeien en de jouwe ook niet.


Wordt het niet eens tijd dat je gaat onderzoeken wat voor jou werkt? Waarom je toekomst en je succes nog langer uitstellen? Neem vandaag een beslissing om uw resultaten te analyseren. Je kunt appreciatie hebben voor je upline, maar je moet zelf de leiding nemen als je organisatie niet groeit. Ik daag je uit om de beslissing te nemen om je toekomst in eigen handen te nemen, jezelf te bekrachtigen als ondernemer en dingen anders te gaan doen.Conclusie


De industrie van Netwerk Marketing zal je in staat stellen om al je doelen , dromen en wensen te bereiken. Er is geen limiet aan uw inkomen, en financiële vrijheid kan binnen twee tot vijf jaar bereikt worden. Is het gemakkelijk? Nee. je moet een succes-gedreven ondernemer worden, jezelf omringen met kampioenen en je geest dagelijks overspoelen met positieve persoonlijke zelfontplooiing en motivatie. Je zult de prijs betalen voor je succes door bezwaren te hanteren, met afwijzing om te gaan en mislukkingen onder ogen te zien.


De sleutel is om nooit op te geven en door te gaan met het smeden van een weg naar je ultieme "doel" in het leven.


De 3 multilevel marketing mythes die zojuist werden onthuld zullen je helpen om de waarheid te ontcijferen van de valse leerstellingen van vele zogenaamde professionals in de industrie, maar je moet doorgaan met je kennis van de industrie te vergroten door boeken te lezen, DVD's te bekijken en het bijwonen van LIVE evenementen.


Bonus :


De Top 10 wervingstips om uw Multilevel Netwerk Marketing zaak te laten exploderen.


Wervingstip #1:


Werk omhoog -

Kijk eens in de spiegel en beoordeel jezelf op een schaal van 1 tot 10 op basis van je succes in netwerk marketing, gewoontes, enz. Nu, laten we zeggen dat je uitkomt op "7". Vanaf dat punt, moet je beslissen om alleen mensen te werven die je beschouwt als een "7" of hoger te zijn.

Waarom? Omdat het makkelijk is om lager te werven, of met andere woorden, om mensen te werven waarvan je denkt dat je er controle over hebt. Je moet nu de beslissing nemen om kampioenen te werven - mensen met zelfvertrouwen, een hoog niveau van persoonlijke overtuiging, een positieve

houding - en je zult een sterk MLM team opbouwen.


Wervingstip #2:


Zorg dat je altijd een *visitekaartje* bij je hebt. Dit zal je financiële vrijheid in MLM opleveren.

Een basic "visitekaartje" dat je naam bevat, een e-mail adres, een telefoonnummer en eventueel een website-adres.. Niet meer, niet minder. Je bent een recruiter, dus deel een kaartje uit aan

iedereen die indruk maakt en verander hun leven voor altijd door uw bedrijf.


Wervingstip #3:


Maak van het werven een dagelijkse gewoonte en wordt een wervingsmachine.

Je moet je realiseren dat je een wervingsmachine bent en geen productpusher. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van uw productlijn, bedrijfsgeschiedenis of zelfs de netwerk marketing industrie. Laat uw bedrijf die dingen voor u doen.Wervingstip #4:


Contact opnemen met drie mensen per dag moet je dagelijkse doel zijn om een lucratieve Multilevel Marketing Newerk Business op te bouwen.


Als netwerker kan je zo super enthousiast zijn dat je, na een conferentiegesprek, seminarie of bootcam, naar huis gaat en start met het contacteren van vijfentwintig mensen waarvan je door vierentwintig waarschijnlijk afgewezen wordt.

Wat gebeurt er dan? Je wordt automatisch gevuld met zelftwijfel en angst en stopt met het bellen of benaderen van mensen.

Neem je voor om slechts drie mensen per dag te bellen, en je bedrijf zal groeien. Ja, slechts drie! Deze toewijding, samen met de andere tips die je hebt geleerd in dit artikel, zal je geloof versterken en je vormen tot een Netwerk Marketing expert die een echte vrije Lifestyle leeft.

Wervingstip #5:


In plaats van dat je mensen nodig hebt om je Multilevel Marketing business succesvol te maken, ontwikkel de mindset dat mensen jouw bedrijf nodig hebben om succesvol te worden in het leven.

De enige persoon die je "nodig" hebt om een succesvolle netwerk marketeer recruiter te zijn ben JIJ! Je geloof in je bedrijf moet sterk zijn en je moet echt geloven dat je bedrijf uiteindelijk anderen ook succesvol zal maken!

Het succes van je bedrijf is niet gebaseerd op je vermogen om die ene persoon te werven. Je geloof, gewoonten en instelling zullen je in staat stellen een winstgevend bedrijf op te bouwen.


De enige persoon die je "nodig" hebt in je bedrijf om een succesvol recruiter te zijn ben JIJ!

Je geloof in jezelf en je bedrijf moet duidelijk zijn voor je prospect, zodat ze echt begrijpen dat je bedrijfsmiddel hen zal helpen bij het bereiken van een vrije levensstijl.


Wervingstip #6:


Je commissie wordt bepaald door het aantal mensen die je werft.

Dat is juist. Jouw commissieloon is niet gebaseerd op jouw kennis van de producten, je kennis van de geschiedenis van het bedrijf, enz. Het aantal mensen dat je werft zal direct bepalen of je een succesvol netwerk marketeer wordt.

De hoogte van je verdiensten hangt uitsluitend af van het aantal kwaliteits-recruiters die je ontwikkelt tot lange termijn gerichte leiders in je team.


Dus, stop met het verspillen van je tijd aan het uit je hoofd leren van de product ingrediënten, bedrijfs extraatjes, etc. Beslis vandaag nog om een Recruiting Machine te worden om een zeer winstgevend Multilevel Netwerk Marketing bedrijf te realiseren dat je leven voorgoed zal veranderen.


Rekruteringstip #7:


Rekrutering is en blijft de basis van je financiële vrijheid. Het fundament is het belangrijkste onderdeel van elke grote, krachtige structuur. Als er scheuren zijn in de fundering van een wolkenkrabber, dan zal het afbrokkelen.

Rekrutering is de fundering van uw netwerk marketing bedrijf en moet solide zijn, zodat je financieel vrij kunt worden. Bouw een sterk fundament door jezelf onder te dompelen in persoonlijk ontwikkelingsmateriaal en het bijwonen van team evenementen.

Hou jezelf niet voor de gek door te denken dat je een wervingsmachine kunt worden als je hele leven en bedrijf op een wankele fundering zijn gebouwd. Het zal uiteindelijk afbrokkelen, en er zal nooit iets voor je veranderen.


Wervingstip #8:


De kunst van actief luisteren is de sleutel tot het effectief werven van netwerk marketing kampioenen. Zoveel netwerkers "praten" hun prospects volledig weg van sponsoring door maar door te ratelen.

Wanneer je leert om een effectieve luisteraar te zijn en de kunst van actief luisteren beheerst, zal je in staat zijn om uw prospect te begrijpen en hoe je zakelijke mogelijkheid hun leven drastisch zal beïnvloeden.

De sleutel is om je prospect te begrijpen. Je ziet dan hun reden om te beslissen om zich bij uw team aan te sluiten, welke totaal anders kan zijn dan de jouwe. Wanneer je de fijne kunst van het actief luisteren ontwikkelt, zal je zien dat je team groeit!


Wervingstip #9:


Follow-up met je Kampioen prospect binnen 24 tot 48 uur na je eerste A-Z presentatie.

Vele kampioen prospects en waarschijnlijk verscheidene duizenden euro's s, zijn door jouw handen geglipt omdat je het momentum niet hebt laten gegrepen na je eerste contact met je prospect.

Je moet hen opvolgen binnen vierentwintig tot achtenveertig uur, niet vier of vijf dagen later. Je moet tijdig opvolgen en blijven bouwen aan die relatie tussen jou en je aanstaande kampioen-teamgenoot.


Wervingstip # 10:


Elke dag passeer je mogelijke nieuwe recruiters om je team te versterken, je moet daarom steeds alert zijn om onmiddellijk de beslissing te nemen om te recruiteren, op dat moment, voordat iemand anders de kans grijpt.

Wees niet bang om je hand uit te steken en jezelf voor te stellen of een prospect je visitekaartje te geven. Je zult er spijt van krijgen wanneer je die persoon niet prospecteerde wanneer je hem/haar ziet op de volgende lokale bedrijfspresentatie nadat iemand anders de stap nam die jij niet deed.

Als je rondkijkt om te prospecteren, weet je nooit wie geschikt zal zijn voor het bedrijf. Laat de persoon de beslissing nemen om een dynastie op te bouwen na jouw A tot Z

presentatie.


De industrie van netwerk marketing zal je leven absoluut, radicaal veranderen, maar je moet je Multilevel Netwerk Marketing business behandelen als een business en niet als een hobby. Begin vandaag nog met het implementeren van de strategieën die je in dit artikel hebt geleerd.

Ik zou graag over je succes horen!


Chantal VermeulenEmail me op extrabijverdienen.be@gmail.com


met je vragen, doelstellingen of hoe je de manier waarop je je bedrijf opbouwt radicaal verandert met deze strategieën of wanneer je dit als een uitgelezen kans ziet om je leven drastisch te gaan veranderen en je graag deel wil gaan uitmaken van het LR Health & Beauty team.
Multilevel netwerk marketing


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven