Zoeken
  • Admin

SUPER OMEGA-3 LR

Bijgewerkt op: 23 jan.Inleiding : Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de gezondheid, omdat ze de functies van het hart aanzienlijk helpen ondersteunen. Een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren in het bloed betekent minder kans op hartaandoeningen, een betere bloedcirculatie en een betere beheersing van ontstekingen in het lichaam.


Vandaag de dag krijgt de mens door slechte voeding niet de nodige hoeveelheden vetzuren binnen, met alle kwalijke gevolgen van dien voor zijn gezondheid. Om hier een oplossing voor te geven komt het voedingssupplement SUPER OMEGA 3 van LR!


Ingrediënten : SUPER OMEGA 3 bevat meervoudig onverzadigde vetzuren uit twee belangrijke bronnen: visolie en teunisbloemolie. De natuurlijke concentratie EPA en DHA in SUPER OMEGA 3 capsules is hoog, omdat de gebruikte visolie afkomstig is van vissen die vrij leven in planktonrijke zeeën (gecertificeerde duurzame visserij en aquacultuur).


Wat de deskundigen beweren


"Voor een klinisch effect op het cardiovasculaire systeem is een inname van 1-4 g nodig. omega-3-vetzuren moeten dagelijks worden geconsumeerd, aangezien zij hartritmestoornissen en de bloeddruk verminderen, de triglyceriden verlagen (vooral in hogere doses), de arteriële en endotheelfunctie verbeteren, de accumulatie van bloedplaatjes verminderen, een gunstige invloed hebben op de vasculaire tonus, het loskomen van atherosclerotische plaque van de slagaderwanden verhinderen. Het resultaat is een verlaging van de morbiditeit en mortaliteit als gevolg van coronaire hartziekten en hartfalen, een verlaging van het aantal plotselinge (hart)sterfgevallen, en een effectieve verlaging van de triglyceriden. "


"Het verrijken van conventionele voedingsmiddelen en het innemen van visolie of omega-3 vetzuurpreparaten is waarschijnlijk de beste oplossing op lange termijn voor de lage inname van omega-3 vetzuren in Westerse landen,"


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven