Zoeken
  • Admin

Waarom je nu snel succesvol kan worden met het LR Health&Beauty concept

LR Health and Beauty Systems is een in Duitsland gevestigd netwerkmarketingbedrijf dat een combinatie van gezondheidssupplementen en cosmetica-benodigdheden verkoopt.

De bestsellers onder de cosmetica-benodigdheden zijn gericht op anti-verouderingsbehandelingen die verondersteld worden je er jonger en gezonder uit te laten zien en rimpels te verminderen door het gebruik van zowel cosmetische producten als mechanische applicatorhulpmiddelen.


Voor zover het directe verkoopbedrijven betreft, is deze vrij oud; LR Health and Beauty Systems gaat helemaal terug tot 1985.


De onderneming heeft haar activiteiten in Europa uitgebreid, maar Duitsland is nog steeds goed voor een groot deel van de verkoop. De markt voor LR Health and Beauty Systems in de andere delen van de wereld nog niet erg groot.


Dit wordt weerspiegeld in de trends in zoekmachines voor LR Health and Beauty Systems. Terwijl de belangstelling voor de onderneming over het algemeen vlak is, met af en toe een lichte opleving van de belangstelling, zit het echte verhaal in het lage absolute volume van het zoekverkeer voor de onderneming. Het doet het slecht in vergelijking met andere netwerk marketing concurrenten.


Dit gegeven biedt nog een groot potentieel wanneer je met internet marketing aan de slag wil gaan.Producten


LR Health and Beauty Systems maakt naam met anti-aging pakketten zoals de ZEITGARD suite. Deze reeks producten bevat een reinigingssysteem, een anti-aging systeem en een verzorgings- en beschermingssysteem.

Elk van deze systemen bevat een speciaal cosmetisch product en een gemotoriseerde applicator die de behandeling aanbrengt. Het doel is de huid een professionele behandeling te geven in het comfort van uw eigen huis.


Een productcategorie die de gezondheids- en schoonheidsdivisie doorkruist, is de lijn aloë vera producten van LR Health and Beauty Systems. Het bedrijf verkoopt traditionele aloë vera huidbalsems, die bekend staan als een uitstekende behandeling voor een droge en geïrriteerde huid.


Een wetenschappelijk experiment testte de doeltreffendheid van aloë vera als huidbehandeling voor mensen die last hadden van beroepsgerelateerde huiduitdroging. Met aloë vera geïmpregneerde handschoenen bleken rimpels van de fijne huid, droogheid en irritatie in aanzienlijke mate te verminderen.


Bovendien verkoopt LR Health and Beauty Systems ook drinkbare aloë vera voor gezondheid en gewichtsverlies. Hoewel het een beetje gek klinkt, is er interessant onderzoek gedaan naar het drinken van aloë vera voor metabolische gezondheid.

Doordat aloe vera zorgt voor een betere spijsvertering en stofwisseling is het bovendien geschikt hulpmiddel wanneer je wilt afvallen. Aloe vera zorgt onder andere voor een verminderde opname van LDL-cholesterol. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen die aloe vera drinken gewicht verliezen.


Een derde strategie van LR Health and Beauty Systems is het werven van beroemdheden (waaronder de filmster Bruce Willis) om hun producten te onderschrijven en hun naam op productlijnen te zetten.

Deze variëren van schoonheidscosmetica tot parfums, de naamsbekendheid alleen is al iets waard als het gaat om merkbekendheid.


Naamsbekendheid, en associatie met een vertrouwde beroemdheid, maakt het verkopen van een product of compensatieplan van een merk gemakkelijker dan een bedrijf of een product waar nog nooit iemand van heeft gehoord.


Compensatieplan


Het compensatieplan voor LR Health and Beauty Systems is onconventioneel voor zover MLM's gaan. Er is geen maandelijks verkoopvolume dat van u wordt vereist en u verdient commissies op basis van een glijdende schaal van het productvolume dat u per maand verkoopt.

Dit varieert van 3% bij 250 product volume (125 €) per maand) tot 21% als je 12.000 product volume (6000 €) per maand kunt verplaatsen.

De groothandelsprijzen zijn niet slecht; distributeurs krijgen 30% korting op de detailhandelsprijzen en kunnen tegen de maximumprijs doorverkopen met winst. Dit is boven het gemiddelde voor gezondheid en schoonheid MLMs.


Het echte nadeel van LR Health and Beauty Systems? Het bedrijf opereert uitsluitend in Europa, dus als je niet in een van de 28 Europese landen bent waar het actief is, heb je pech. Als het bedrijf ooit uitbreidt naar nieuwe gebieden, wat het zal doen als het succes heeft, kunt u er zeker van zijn dat het een goede gelegenheid zal zijn om er dan ook vroeg bij te zijn.


Samenvatting


LR Health and Beauty Systems brengt een vrij standaard gezondheids- en schoonheidsbenadering op de Europese MLM markt. Gemakkelijke en toegankelijke producten die ieder van ons al van één of ander merk in huis heeft en gebruikt.

Door de zeer goede kwaliteit/prijs verhouding is het dan ook een aantrekkelijk aanbod om het LR gamma uit te proberen ten voordele van hun huidige gamma.


Het compensatieplan is meer dan aantrekkelijk omdat het geen verplichtingen vereist of mandaat dat je persoonlijk producten opslaat, en de korting op de detailhandel is beter dan elders. De ster kracht die LR Health and Beauty Systems put uit haar endorsements is ook goed voor de merkherkenning.


Over het geheel genomen is het omwille van de nog aanzienlijke digitale mogelijkheden de perfecte tijd om in LR te stappen . E-marketing is in Nederland en België een weinig aangeboorde markt met een merk met de verkoopkracht van beroemdheden. . Bovendien is LR een bedrijf dat steeds aan de toekomst: blijft werken en blijft zoeken naar verdere uitbreidingsmogelijken.


Als je voor MLM kiest is LR Health & Beauty de beste keuze. Je gaat werken met prijs/kwaliteit mooie producten die geen loze beloften meebrengen. Je komt in een mooi verdienmodel en bovenal je krijgt er een familie bij die je van bij de start en gedurende je ganse carri7re blijft ondersteunen. De coaching modules zijn uniek in de MLM wereld.


Ben je geïnteresseerd in E-marketing en wil je meer weten over het digitaal in de markt zetten van de LR Health & Beauty producten neem dan contact op, wij helpen je graag op weg.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven