Zoeken
  • Admin

Waarom werken bijj LR Health & Beauty
Je goed voelen en er goed uitzien zou niet voor een gelegenheid moeten zijn, het zou deel moeten uitmaken van je dagelijkse levensstijl.LR HEALTH & BEAUYTY, is een directe verkoop onderneming die begon in Ahlen Duitsland, en nu officieel actief is in meer dan 30+ landen wereldwijd en als marktdoelstelling heeft om de 50 landen te bereiken in de komende jaren. Een bedrijf met 30 jaar ononderbroken groei, in de internationale arena van de moderne markt.


De producten omvatten een verscheidenheid aan goederen zoals, cosmetica, huid- en lichaamsverzorgingsproducten, voedingssupplementen en bovenal, de producten van de wonderplant "Aloë Vera".


Daarnaast hebben we ze bij LR een verscheidenheid aan cosmetische producten met een hoge nanotechnologie en microzilver die zeer goed zijn voor de huid en uitstekende resultaten bij psoriasis, ekzeem en acne.


Een zeer speciaal product is de LE -RECAPIN, voor haarbehandeling.


Daarnaast hebben ze zeer goede producten die het dieetprogramm van Body Mission kunnen ondersteunen. De aloë vera "FREEDOM", in combinatie met de "FREEDOM" capsules.


MSM en thermolotion zijn uitstekend voor pijnbestrijding, athritis, osteoporose, tenontitis en andere.


Direct marketing is een snel groeiende tak van industrie, die zich duidelijk onderscheidt van de traditionele verkoop. Terwijl een produkt traditioneel door vele handen gaat alvorens de consument te bereiken, komt het produkt bij direct marketing via een onafhankelijke verkoopadviseur bij de consument.

Daardoor blijven de kosten laag en profiteert de klant van de gunstige inkoopprijzen en persoonlijke advies.

LR is een van de meest succesvolle direct marketing ondernemingen in Europa op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen en innovatieve cosmetica.


WAAROM KOPEN BIJ LR ?  1. U krijgt producten van uitstekende kwaliteit

  2. De producten zijn gecertificeerd door verschillende Internationale Organisaties zoals IASC, DERMATEST, FRESENIUS INSTITUT, VKE

  3. Ze hebben hun eigen Wetenschappelijke Adviesraad die LR ondersteunt met innovaties uit onderzoek, analyse en wetenschap.

  4. Niets wordt uitbesteed, elk product wordt in Duitsland exclusief door LR gemaakt

  5. Alle producten zijn hypoallergeen

  6. Optimale en hands-on continue ondersteuning


Wij vinden dat iedereen het recht heeft om deze producten te proberen en te gebruiken.


  • Word LR Partner, zodat u hoogwaardige producten voor eigen gebruik kunt kopen. Bespaar geld omdat u direct bij de onderneming koopt (groothandelsprijzen)


  • Extra inkomen / parttime werken. Verkoop producten en verdien geld op uw winst in de detailhandel. (werk met 40% handelsmarge).


  • Eigen bedrijf, belangrijkste bron van inkomsten. Verdien geld op uw detailhandel winst, Sponsor Nieuwe LR Partners, verdien geld op uw totale bedrijfsvolume (bonus), en creëer een Passief inkomen.


Als je besluit dat je LR wilt gaan gebruiken, ongeacht de reden, d.w.z. voor persoonlijk gebruik of voor het runnen van je eigen bedrijf naast je huidige baan, zal ik meer dan blij zijn om je sponsor te zijn en er zeker van te zijn dat je mijn steun krijgt bij elke stap die je met LR doet.


Ik kan u de tevredenheid garanderen van het gebruik van de producten door uw klanten, en dat u een extra inkomen kunt hebben.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven