Zoeken
  • Admin

Youtube presentatie LR Health & Beauty

Bijgewerkt op: 28 jan.

Wat is directe verkoop?

Bij directe verkoop worden producten niet in de winkel verkocht, maar persoonlijk, bijvoorbeeld tijdens een demonstratie of gesprek, bij mensen thuis of op een andere locatie. De meer nieuwe aanpak die meer en meer op de voorgrond komt is het inschakelen van sociale media en andere online activiteiten. De verkopers zijn onafhankelijke, zakelijke partners van de organisaties waarvan ze de producten of diensten verkopen. Ze zijn zelf ook enthousiaste gebruikers van de producten en kunnen daarom advies geven op basis van hun eigen ervaringen. Voor directe verkoop gelden dezelfde regels als voor verkoop in de winkel of online: er is geen enkele aankoopverplichting en er zijn ruime 'niet goed geld terug' regelingen.

Van gebruiker naar business partner

Mensen die enthousiast zijn over de producten of diensten die ze hebben aangeschaft via directe verkoop, kunnen zichzelf ook als business partner inschrijven en zo een interessante inkomstenbron creëren. Als nieuwe business partner word je voor begeleiding altijd gekoppeld aan een bestaande business partner. Daarom wordt de branche ook wel aangeduid met multi-level marketing, team-marketing, of netwerk-marketing. Als business partner begin je eigenlijk iets voor jezelf. Dat kan, zeker in het begin gewoon part-time, naast je huidige activiteiten. Inkomsten zijn altijd omzet gerelateerd en kennen geen plafond.


Starten met directe verkoop

Zoals hierboven reeds vermeld zijn de verkopers en business partners zelf enthousiaste gebruikers van de producten of diensten die ze verkopen. De producten van LR Health & Beauty lenen zich héél gemakkelijk om zelf gebruiker te worden omdat het gamma bestaat uit toegankelijke producten die je sowieso al in je kast hebt liggen en op regelmatige basis gebruik van maakt. Neem eens een kijkje in het gamma en overweeg welke product of producten jij zelf wel eens wil proberen om je te overtuigen van de kwaliteit van de producten. LR Health & Beauty kan ondertussen met trots terugkijken op meer dan 35 jaar bestaan met miljoenen tevreden klanten in zo'n 29 landen.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven